Gitte Ottosen
Politiker. Gruppeformand for Socialdemokraterne i byrådet i Billund Kommune

Ny udligningsreform rammer Ny Billund kommune hårdt.

mandag, 27 februar 2006 13:25 by Gitte
Pressemeddelelse
Kommunal- og udligningsreformen som regeringen, Dansk Folkeparti og De Radikale netop har offentliggjort, kommer samlet til at koste Billund kommune 29 mill. kr.  Til sammenligning får Varde kommune en gevinst på 49 mill. kr.

Gitte Ottosen, socialdemokratisk medlem af økonomiudvalget udtaler:
"Selv om der er åbnet op få nogle overgangsregler, så vil det meget hurtigt komme til at gøre ondt i Billund kommune. Med regeringens skattestop er der alene besparelsesvejen tilbage. Og det vil gå ud over serviceniveauet på en helt kontant måde. Det er helt urimelige betingelser den borgelige regering hermed byder os, oven i købet med Radikal støtte!" Gitte Ottosen håber nu at admistrationen hurtig får et samlet overblik over hvad det helt konkret betyder.
"Vi må så få det drøftet hurtigst muligt, og se nogle udspil på hvad der kan gøres. Problemet bliver jo ikke mindre ved at udskyde ubehagelige beslutninger - tværtimod" siger Gitte Ottosen.

Har i øjeblikket 5.0 point givet af 2 læsere

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:  
Kategorier:   Kommune | Kommunesammenlægning | Økonomi
Menu:   E-mail | Permalink