Gitte Ottosen
Politiker. Gruppeformand for Socialdemokraterne i byrådet i Billund Kommune

Park og Vej er de bedste

mandag, 16 marts 2009 03:33 by Gitte

Indlæg Jyske Vestkysten, Vejle Amtsfolkeblad og ugeaviserne i uge 12

Park og Vej vandt licitationen, fordi de er de bedste. Derom er der – heldigvis - ikke længere tvivl. Det er nemlig bevist, at det ikke kan gøres bedre, at afdelingen er konkurrencedygtig både på prisen og kvaliteten af det arbejde, der udføres.

Tænk hvis også Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti havde troet på det fra starten. Så havde kommunen sparet 1 mio. kroner. Sparet de mange penge, som hele udbudsforretningen har kostet. Undgået, at sende medarbejderne i Park og Vej igennem en lang frustrationsperiode, hvor de har frygtet for deres fremtid. Og undgået at stresse de mange kommunale medarbejdere, der har skullet bære udbudsforretningen og tilbudsforretningen igennem. 

Et unødigt spild af ressourcer, som ene og alene har haft til formål at fremme VKO’s helt private ønske om at udlicitere, hvor det er muligt. Vi har derfor også kunnet læse i dagspressen, at Konservative helst havde set, at et firma udefra havde vundet. Fra den socialdemokratiske gruppe er vi til gengæld rigtig stolte af Park og Vej. Det er godt gået og vi ønsker afdelingen et stort tillykke. Vi er glade for, at opgaverne bliver ”in house”, for vi tror, at det er her, de løses bedst. Vi ved nemlig, at de løses af en flok topmotiverede og meget dygtige medarbejdere. Og vi ved, at de også vil tage godt imod medarbejderne fra LMK, der tidligere passede de grønne områder i Billund.

Har i øjeblikket 5.0 point givet af 6 læsere

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:  
Kategorier:   Kommune | Udlicitering
Menu:   E-mail | Permalink