Gitte Ottosen
Politiker. Gruppeformand for Socialdemokraterne i byrådet i Billund Kommune

Kommunalvalget 2009

fredag, 20 november 2009 03:10 by Gitte

Valget er nu overstået, og vi skal snart til at trække i arbejdstøjet i det nye byråd. Det bliver spændende, og jeg glæder mig sammen med resten af min gruppe. 

Jeg vil gerne takke de mange borgere, der valgte at sætte deres kryds ved liste A og ved mig personligt. Jeg er stadig helt overvældet og kan kun glæde mig over mit eget flotte valg med ialt 1604 personlige stemmer. Jeg skal gøre alt, hvad jeg kan, for at stå mål med den tillid I har vist mig.

Tilsammen fik vores valgforbund bestående af S, SF og R faktisk så mange stemmer, at vi kunne være gået sammen med De Konservative og have fået borgmesterposten. Muligheden var der, men desværre konstituerede Kai Bayer fra De Radikale sig med Venstre, hvilket istedet giver 4 år mere til den sidende borgmester. Sådan er politik og nu arbejder vi istedet frem mod det næste valg. Vi vil bruge de næste 4 år i byrådet på at gøre en forskel til gavn for Billund Kommune.

Har i øjeblikket 5.0 point givet af 5 læsere

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kategorier:   Kommune | Private tanker | Kommunalvalg 2009
Menu:   E-mail | Permalink