Gitte Ottosen
Politiker. Gruppeformand for Socialdemokraterne i byrådet i Billund Kommune

Plads til de aktive drenge

søndag, 8 november 2009 19:22 by Gitte

Indlæg i Jyske Vestkysten, Vejle Amtsfolkeblad og ugeaviserne i uge 45 

Også børn i 4.-6. klasse har brug for et pasningstilbud af høj kvalitet. Et pasningstilbud, der kan erstatte den SFO-ordning, som de ikke længere kan benytte. Socialdemokraterne vil derfor arbejde for, at der bliver oprettet et klubtilbud i Grindsted i stil med ”Gården” i Billund.

Vi har væresteder tilknyttet de enkelte skoler, men disse er efter min mening ikke rummelige nok. Der skal være plads til såvel de stille piger som de aktive drenge og de lidt ”skæve” børn. Der skal være udenomsarealer, de kan tumle sig på f.eks. i form af motorcrossbane, klatretårn mv. Og der skal være plads til kreativ udfoldelse i form af f.eks. træværksted og teaterscene. Aktiviteterne skal foregå i et tæt samvær med de voksne.

Børn på 9-12 år skal ikke overlades til fjernsynet eller computeren i et hjem, hvor far og mor stadig er på arbejde. Børnene skal heller ikke løbe rundt på gaderne.

Har i øjeblikket 5.0 point givet af 4 læsere

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kategorier:   Kommune | Børn og unge | Kommunalvalg 2009
Menu:   E-mail | Permalink