Gitte Ottosen
Politiker. Gruppeformand for Socialdemokraterne i byrådet i Billund Kommune

Tillykke med navnet

lørdag, 13 marts 2010 02:42 by Gitte

Indlæg i Jyske Vestkysten, Vejle Amtsfolkeblad og ugeaviserne i uge 11

Det har været en rigtig svær fødsel for vores nye idræts- og kulturcenter i Grindsted. Der er imidlertid ingen tvivl om, at barnet nu er kommet til verden. Det ligger ganske vist i kuvøse endnu, men det trækker vejret, og vokser sig stille og roligt stærk. Kært barn har som bekendt mange navne, og allerede inden det blev født, kaldte vi det Globen. Herefter brugte vi navnet IKC. Nu er barnet endelig navngivet, og navnet blev Magion. Jeg synes, at vi skal ønske både os selv, vores nye idræts- og kulturcenter og ikke mindst bestyrelsen et stort og rungende TILLYKKE med navnet. Hvor er det dejligt, at vi nu er så langt i processen. Jeg synes også, at vi skal tænke på alt det positive, navnet indeholder. Det er nævnt, at navnet indeholder et strejf af magi. Jeg vil bare supplere med, at Magion også er navnet på et rumfartøj og på en skrifttype med det man i reklameverden kalder ”en stærk og åben karakter”. Så der er alt mulig grund til at tage godt imod det nye navn. Og så kan vi ellers glæde os til, at barnet kommer ud af kuvøsen. Mon ikke det sker, når også Den Jyske Sparekasse vedkender sig faderskabet?    

Har i øjeblikket 5.0 point givet af 3 læsere

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kategorier:   Kommune | Børn og unge | Globen | Campus
Menu:   E-mail | Permalink