Gitte Ottosen
Politiker. Gruppeformand for Socialdemokraterne i byrådet i Billund Kommune

Det gik ikke

fredag, 19 juni 2015 06:32 by Gitte

Desværre gik valget ikke, som jeg – eller Socialdemokraterne – havde håbet. Selvom Socialdemokraterne er gået styrket ud af valget, så tabte vi regeringsmagten. Derfor er dagen i dag en tung dag. For mig og mange andre. Det er ærgerligt – for Danmark. Vi må samtidig sige farvel til en dygtig Statsminister – og partiformand. Helle Thorning-Schmidt har kæmpet bravt, og da hun måtte tage konsekvensen af vælgernes dom, tog hun det som en mand. Tilbage er der kun at sige tillykke til landets kommende statsminister Lars Løkke Rasmussen. Det var flot gået. Men pas nu på det Danmark vi kender. Du står foran en stor opgave, når du får de nøgler tilbage, som SR har lånt. Meget kan man imidlertid sige om dig Lars Løkke, men du er ikke ”en tøsedreng”, og du tør tage ansvar. Jeg er mere i tvivl om dig, Kristian Thulesen Dahl. Om du igen bare vil forsøge at maksimere din indflydelse et sted fra sidelinjen, hvor det ingenting koster. Om du fortsat vil være ”en tøsedreng” eller om du vil påtage dig det ansvar, som Danskerne har vist, at de forventer, ved at gøre DF til det største borgerlige parti. Tillykke – og held og lykke til jer begge.

Vær den første til at give point

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kategorier:   Folketingsvalg | Private tanker
Menu:   E-mail | Permalink